INICI    ·    EMPRESA    ·    SERVEIS    ·    CLIENTS    ·    PROJECTES    ·    CONTACTE    ·    TREBALLA AMB NOSALTRES

Empresa

Estudi Tecnoambiental inicia la seva activitat l'any 2005 amb un equip de professionals especialitzats en diverses disciplines relacionades amb la gestió i planificació ambiental, tan en l'empresa com al territori.

El nostre objectiu és oferir un assessorament expert als nostres clients en l'àmbit de la sostenibilitat, dividint els nostres serveis en tres àrees:

· Mobilitat sostenible:

Som una de les empreses catalanes i espanyoles més experimentades en aquest àmbit, cada vegada més potenciat per l'administració i la societat. Veieu aquesta entrevista per a més informació.

· Estudis complementaris al planejament:

Oferim serveis integrals a despatxos d'arquitectura i promotors urbanístics en tots aquells estudis necessaris per a la redacció del planejament urbanístic: informes ambientals, estudis d'inundabilitat, estudis d'impacte i integració paisatgística, ... Comptem amb tècnics especialistes en cada una d'aquestes àrees.

· Sistemes de gestió normalitzats:

En el nostre equip hi ha persones amb més de 10 anys d'experiència en la implantació de sistemes de gestió de qualitat i medi ambient a empreses de tot Catalunya. No dubteu en contactar-nos per resoldre qualsevol qüestió.

Compromís social

Estudi Tecnoambiental és soci de la Fundació per a la Promoció del Transport Públic i col·labora activament amb altres ONG que promouen valors socials i ambientals, ja sigui participant en els òrgans de decisió com realitzant projectes de forma gratuïta. Si ets una ONG i creus que et podem ajudar, ho farem.


Estudi Tecnoambiental: Oficina de GIRONA » C/ Nou 4 baixos, 17183 Sant Dalmai
Estudi Tecnoambiental: Oficina de BARCELONA » C/ Llull 329 planta 2 local D, 08019 Districte 22@
Estudi Tecnoambiental: Oficina de MÉXICO DF » C/ Luz Saviñón #305 CP 03100  Col. del Valle, México DF.
Administració