INICI    ·    EMPRESA    ·    SERVEIS    ·    CLIENTS    ·    PROJECTES    ·    CONTACTE    ·    TREBALLA AMB NOSALTRES

Sistemes de gestió normalitzats (Qualitat – Medi ambient – Rsc)

Estudi Tecnoambiental compta amb tècnics altament qualificats i experimentats en l'assessorament i implantació de sistemes de gestió ambiental, de qualitat i de responsabilitat social corporativa. Hem implantat un gran nombre de sistemes de gestió normalitzats amb èxit i, el que és més important, amb una alta satisfacció dels nostres clients ja que els ha permès reduir costos, facilitar la seva gestió interna i millorar la comunicació externa.

Sistemes de gestió

• Gestió ambiental segons ISO 14.001 o EMAS
• Gestió energètica segons ISO 50.001
• Gestió de qualitat segons ISO 9.001
• Gestió de l'ecodisseny segons ISO 14.006
• Integració de sistemes de gestió qualitat – medi ambient – prevenció de riscos.
• Gestió de la seguretat i salut segons OHSAS 18.001

Especialització en enginyeries i despatxos d'arquitectura

El nostre treball i experiència en despatxos d'enginyeria i arquitectura ens aporta un coneixement especialitzat en la implantació de sistemes de gestió normalitzats en aquest sector. Veieu el nostre newsletter.

Últims casos d'èxit

20/11/2015

Implantació ISO 50001 en important planta depuradora d'aigües a Mèxic

El procés d'implantació del sistema de gestió energètic ha proporcionat diferents oportunitats de millora, com les que es descriuen a continuació:

  • Configuració automàtica dels mesuraments de consums dels equips principals. Aquestes dades serien incorporades al Sistema de Gestió de l'Energia.
  • Instal·lar mesuradors en continu del consum energètic dels equips, especialment dels que tinguin major consum d'energia, per al coneixement del consum real que permet:  a. Incrementar el control sobre els equips de major consum (bufadors, cargols d'Arquímedes, compressors de biogàs). El monitoratge dels consums permet detectar desviacions en consums i rendiments així com verificar la millora de l'acompliment energètic de les inversions realitzades. Així mateix permetria optimitzar el procés biològic, gran consumidor d'energia, mitjançant controladors automàtics multivariables. Hi ha sistemes que actuen sobre els elements més rellevants com la purga de fangs, la recirculació interna i el sistema de ventilació mitjançant el control de la concentració de sòlids en suspensió, DQO o altres variables.
  • Incorporar el consum elèctric en l'anàlisi de criticitat com a criteri a valorar.
  • Redacció del Manual d'operació per a l'optimització de l'energia.
  • Instal·lació d'un sistema de cogeneració d'energia amb l'aprofitament del biogàs generat.

 


SEGUIR LLEGINT »»
23/08/2015

Projecte CARE MEXICO: contibuïm a elevar la competitivitat de les PYMES mexicanes

Desde hace un año que trabajamos en el proyecto CARE MEXICO . Después de un diagnóstico inicial de las 10 PYMES y medianas empresas que participan en el proyecto, Estudi Tecnoambiental ha implantado un sistema de gestión integrado de  medio ambiente, seguridad y salud ocupacional y de responsabilidad social corporativa.
 
El reto ha sido planificar todo el proceso de implantación y adecuarlo a los avances de cada organización y a sus capacidades y recursos, pero visto el resultado de las primeras auditorías podemos afirmar que ha sido un éxito. Todas las empresas se encuentran en Chihuahua y Ciudad Juárez en México.
 
Las normas implantadas han sido ISO 14001 para medio ambiente, OHSAS 18001 para seguridad y salud ocupacional y SA8000 para responsabilidad social corporativa.
 
El objetivo de este proyecto es mejorar la gestión de las empresas en los ámbitos citados para fortalecer su competitividad y capacidad de exportación.
 
Socios del proyecto: KFW DEG   TÜV NORD y ASSIST
SEGUIR LLEGINT »»
Estudi Tecnoambiental: Oficina de GIRONA » C/ Nou 4 baixos, 17183 Sant Dalmai
Estudi Tecnoambiental: Oficina de BARCELONA » C/ Llull 329 planta 2 local D, 08019 Districte 22@
Estudi Tecnoambiental: Oficina de MÉXICO DF » C/ Luz Saviñón #305 CP 03100  Col. del Valle, México DF.
Administració