La norma divideix aquest apartat en tres punts:
RECURSOS: aquí es contemplen les persones (entenent-se com nombre i capacitat d'aquestes persones), infraestructura (manteniments d'edificis i equips, programari i maquinari, transport i com a novetat tot el relacionat amb les TIC) i l'ambient per a l'operació dels processos (a nivell psicosocial de les persones i físic de les instal·lacions) segons el producte o servei subministrat. En aquest apartat també es reflecteix la importància que es dedica al seguiment i mesurament: fa falta informació documentada del seguiment i mesurament de la conformitat de productes / serveis i la seva traçabilitat (i calibratge).
Pel que fa als recursos apareix una novetat interessant, la necessitat de determinar els coneixements necessaris per operar els processos i el seu manteniment. La norma incorpora les tesis del management referents a la necessitat de gestió del coneixement de l'organització (ERP, intranets, identificació de coneixements i persones clau, ...).
COMPETÈNCIA: l'organització ha d'assegurar que la seva gent és competent per realitzar els treballs. I cal evidències documentades d'això, com en la versió anterior.
PRESA DE CONSCIÈNCIA: sense canvis respecte la versió anterior.
COMUNICACIÓ: la norma vol que es garanteixi que les comunicacions internes i externes estiguin ordenades i que quedi clar de qui és la responsabilitat.
INFORMACIÓ DOCUMENTADA: aquí hi ha un dels principals canvis de la norma. El control de la documentació és igual que la versió anterior però el concepte és nou, ja no es parla de procediments, registres, etc. sinó que es parla d ' "informació documentada" (de qualsevol tipus: paper, digitalitzada o on-line) que aporti evidències, independentment del seu format.